Garrett Oliver till Stockholm och ölhistoria i New York

10 Mar

Ah, vad är det med New York? Det känns som om alla jag känner plötsligt har lite extrapengar, lite extra ledigt och hittar en billig flygbiljett och drar till New York. Och det kan man väl göra…

Men om man är där och om man är ölnörd så ska man inte missa en pågående utställning som handlar om New Yorks ölhistoria. Craftbeer skriver om den och det verkar väldigt intressant – något för Stockholms stadsmuseum att ta efter kanske? Vi är nog många som skulle vandra omkring i en utställning som skulle handla om Stockholms ölhistoria!

Och om man, som jag, inte har möjlighet att åka till New York just nu, jag var där senast 1988 (!) så kan man träffa en liten bit av New York här istället. I slutet av april kommer närmligen Brooklyn brewerys frontfigur Garret Oliver till Sverige och intar Södermalmskrogen Akkurat. Och det är inte bara han som kommer, med sig har han ett antal i öl på fat som du näppeligen har druckit tidigare. Vissa verkar inte ens ha varit utanför New York förut… Läs hela storyn på Mankerbeer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: