Öl på teve

14 Mar

Hur ofta tittar du på teve nuförtiden? Alltså, sätter dig ned framför en teve-apparat för att du vet att det är något på teve som du måste se? Jag gör det.. aldrig. Senaste gången jag faktiskt tittade på teve för att det var något som jag ville se var när Kontoret började köras på svenska och det…. gjorde jag aldrig mer.

Nu har jag aldrig varit en teve-tittare av rang men när jag kollar på teve så blir det via datorn. Och då blir det lite mer lössläppt i konturerna, begreppet tablå känns inte så relevant direkt. Och då hittar man sådana här saker – Brewing TV.

Brewing TV är öl på teve, några amerikanska ölnördar letar sig land och rike runt efter ölanekdoter att berätta, ölbryggerier att besöka och öl att dricka. Och entusiasmen, ämnet och det lätt spretiga formatet gör att det är underhållande att titta på då och då. Kanske kan  vara något när du tröttnat på din vanliga tablå?

I senaste avsnittet, nummer 57 (!), ger de sig av till ett av många ölmecka i USA, delstaten Colorado. På väg till staden Boulder blir de insnöade i Denver och det förväntade programmet blir ett annat. Kolla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: