Doorstep Brew levererar din öl

12 Apr

Öl hem till dörren, ska det vara något? Ja, det verkar faktiskt så när nu det för Sverige nya företaget Doorstep Brew har laddat sin sajt med de bryggerier som de kommer att börja med. Och det är en intressant samling ölproducenter.

Doorstep Brew presenterade sig för första gången på Linköping Beer Expo för några veckor sedan och nu har de börjat med verksamheten på riktigt. Och bryggerierna de jobbar med är inga anonyma producenter direkt; vad sägs om norska Haandbryggeriet, belgiska Cantillon eller danska Kissmeyer, Nörrebro brygghus och Det Lille bryggeri. Bland många andra…

Affärsidén är enkel – du beställer öl från företaget och de levererar hem till din lägenhet eller till ditt hus. De har både blandlådor av olika slag och lådor med din kommande favoritöl. Än så länge har jag inte testat dem men i förstone kan blandningen i lådorna kännas lite för liten – ju fler varianter i varje låda desto bättre är min devis – då får man ju testa fler öl!

Hur ska det gå? Konkurrensen om ölälskarna hårdnar påtagligt och några av de firmor som jobbar med samma koncept inom vinbranschen har ju lyckats hålla sig kvar. Det blir intressant om inte annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: