Nya öl på bolaget idag

1 Aug

Idag är det alltså nyhetssläpp på Systembolaget och det är en riktigt fin ölsamling man kan skaffa sig. Ölen som släpps är av de lite mer exklusivare sorterna och bor du inte i närheten av vinkällarbutikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö så är nätbeställning lösningen – om allt går som det ska.

Jag ska själv inte tok-köpa men läser man några ölbloggares rekommendationer så inser man att det kommer att bli huggsexa om en del flaskor idag… Kolla själv!

Pelle Stridh på Allt om öl rekommenderar varenda en av flaskorna som släpps: ”Summa summarum: Köp ett par flaskor av varje, för säkerhets skull.”

Darren Packman på BeerSweden är nästan lika positiv: ”Why, you may ask, should you go out and buy bottles of 11.7% barley wine from a brewery in Fort Bragg in California in the middle of the summer. Isn’t that beery capitulation? A drinker’s way of saying the weather gods have won? 

Bloggarna på Mankerbeer ger goda köprekommendationer: ”Överlag är hela det här släppet som upplagt för en trevlig ölprovning med vänner då det är en fin uppdelning av stilar, ursprung och extra smaksättningar. Våra favoritrekomendationer ser ni nedan, men de är baserade på våra personliga smaker och i det här släppet så är det nog ingen öl som jag inte är intresserad av.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: