Brooklyn, Sweden skapar mervärde för amerikanskt öl

16 Aug
Brooklyn, Sweden.

Brooklyn, Sweden.

Sveriges kärleksrelation till staden New York är stor. Och den verkar aldrig sina. Inte så konstigt då att ölbryggeriet Brooklyn lyckats med konststycket att bli en ständig gäst på svenska krogar, förvisso med hjälp av distributören Carlsberg men ändå – det är ett tecken på den starka kärleken.

Bryggeriets öl är värda att uppmärksamma, det råder det ingen tvekan om och dess bryggare likaså. Nu kommer nästa lilla steg i denna kärlekshistoria när evenemanget Brooklyn, Sweden, tar plats i Stockholm och Malmö. Konceptet är enkelt och smart, ta ett gäng musikakter från Brroklyn, släpp ned dem på Debasers scener i Malmö respektive Stockholm  och skapa mervärde så det svänger i bänken. För varumärket Brooklyn Brewery så klart.

Den 31 augusti och 1 september händer det, en liten del av Brooklyns musikvärld landar i Sverige, och utan att ha någon större koll på banden som presenteras så smakar hela paketet en fingertoppskänslig koolness som definitivt bygger på bryggeriets status. En storstadskänsla med livsviktig attityd som kommer att få många i målgruppen att ändra sin beställning framöver. En rejäl satsning som man med stor sannolikhet kommer att kunna räkna hem framöver.

Jämför gärna med Grolsch Block Party – ett annat sätt att kombinera öl med musik som också landar i Stockholm i augusti.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: