Mankerbeer kör hårt inför ölmässan

3 Sep

Om några veckor är det dags för den 21:a ölmässan i Nacka och öl-Sverige ligger i hårdträning! Öllistor skrivs, föredrag bokas och montrar spikas. Och vissa köper bara biljetter och ser fram emot en kul stund bland alla ölmänniskor…

Sedan finns det de som gör mer än andra – som männen bakom Mankerbeer till exempel. I ett ambitiöst tempo intervjuar de bryggare och arrangörer och presenterar intervjuerna på sin sajt, till glädje för alla andra. Har du missat det? Här är ett axplock från den senaste tiden.

Om Magic Rock: ”Ett bryggeri som för många kom från ingenstans men som snabbt tog Stockholms ölfantaster med storm är brittiska Magic Rock Brewing.”

 

Om Sixpoint Brewing: ”Shane är en man med många otippade historier såsom att han vid två tillfällen varit hemlös och att han har ett stort intresse för grönsaksodling och på bryggeriets tak finner man ett ambitiöst grönsaksland.”

Om mässgeneralen Marianne Wallberg: ”Vi har i princip lika många utställare som i fjol, kanske något fler, dvs ett 100-tal. Vi är självklart lika stolta över alla våra utställare! Utställarlistan är minst sagt spännande!”

 

Fler intervjuer är utlovade – samtliga läsvärda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: