Inte riktigt 100 på Facebook

25 Sep

Den här bloggen heter Öl med mera. Den här bloggen har en Facebooksida som konstigt nog heter BeerIntl. Ja, det står för Beer International som står för….? Det är lite oklart varför de heter olika men jag tyckte att bloggnamnet Öl med mera var bra för en blogg men inte för en Facebook-sida – ja, det blir så ibland. Ska man tala om varumärkesbyggande så är det säkert jättedumt men jag tycker det är roligt.

Roligt är också att Facebook-sidan har nått över 100 gillare. 100, tänker du, det är inte så mycket? Nej, och ja. Men det är en liten symbol. En milstolpe. En fingervisning vart vi är på väg.

Ännu roligare är att gillare nummer 100 var Afram Haffo! Afram who säger du om du inte har full koll på den stockholmska ölscenen och det är helt okej. Men Afram Haffo är en av de som driver den fantastiska ölkrogen Sorbon i Bromma och som dessutom är med och tar Brewdog Bar till Stockholm. En stockholmsk ölscenspersonlighet kan man säga, en sådan där person som gör öl-scenen större och bättre för dig och mig.

Precis som jag vill att BeerIntl och Öl med mera ska vara. Symboliskt, jag sa ju det!

Jag hade tänkt att gillare nummer 100 skulle få en öl och få vara med på en intervju. Nu är det inte så stor idé att bjuda Affram på en öl, han har så många själv, men en intervju blir det så småningom. Dock, en 100-Facebook-gillare-tävling måste det bli. Därför; på söndag kommer slumpen välja en vinnare av ett ölrelaterat pris. Alla som på söndag gillar BeerIntl på Facebook är med. Du kan också vara med….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: