BeerSweden och jag

28 Sep

Som frilans inom journalistik och webb får man vara med om ganska många roliga saker. Där vissa är roligare än andra. Från och med snart har jag ett av de roligaste uppdragen som finns i min värld – redaktörskapet för BeerSweden. För dig som missat denna sajt så är det Sveriges bästa ölblogg, skriven av brittiske journalisten och ölexperten Darren Packman. Eftersom Darren har köpt sig ett bryggeri och samtidigt vill fortsätta att göra en fantastisk sajt så har vi bestämt oss för att jobba ihop och göra BeerSweden starkare, populärare, bättre och mer underhållande än aldrig förr! En ganska hög ambition med väldigt många utmaningar.

Så här skriver jag på BeerSweden idag – gå gärna dit och kolla vad som är på gång!

”Underhållande, kompetent, inkluderande, överraskande, populär och smart. Vad sägs om det? Det skulle kunna vara en beskrivning av bloggen BeerSweden och det är en beskrivning av vad vi vill att sajten BeerSweden ska vara. En ölsajt – för alla.

Det ska bli fantastiskt roligt att som redaktör vara med och utveckla BeerSweden till nästa nivå! Vad annat kan man tycka, att få vara med och göra Sveriges mest underhållande och intressanta ölblogg till en minst lika underhållande och intressant sajt? Det är ett uppdrag som man inte tackar nej till!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: