På väg till Örebro?

17 Nov
Stronzo White Monk - en belgisk tripel. Som är bra!

Stronzo White Monk - en belgisk tripel. Som är bra!

Konstateras kan efter första dagen på Örebro Öl & Whisky Festival att det är en alldeles förträfflig festival. Intressant och spännande utbud för både noviser och mördar, intresserade besökare med utställare som har tid att prata och diskutera, gott om plats vid de flesta montrarna utom möjligtvis timmen mellan 8 och 9. Topparrangemang helt enkelt!

Otroligt roligt att träffa så många dryckesintresserade människor och kunna jämföra upplevelser, erfarenheter och udda infall. Att till exempel ha möjlighet att stå och prata med Stronzos bryggare och testa halva deras utbud var en klockren illustration till hur kul och friktionsfritt man kan lära sig mer om öl, Danmark, smaker och vad som styr människor i deras vägval – tack för det!

Och för er som ska hit idag – missa inte, förutom Stronzos line up, Hornbeer i samma monter, Moebius från Omnipollo i Bishops monter, Brettlehem i Brekeriets monter, Pickener i samma monter, Eight i Slottskällans monter och Thurbo double IPA i Oppigårds monter. Bland mycket, mycket annat. Och så Närkes Kulturbryggeri så klart – en rejäl uppställning hittar man där!

Ser du mig, kom fram och säg hej, jag är i BeerSwedens monter med jämna mellanrum eller ute på golvet!

Läs mer: Fristadens Stolta Imperial Stout från Eskilstuna Ölkultur – bra öl

Läs mer: Bra julöl med karaktär – Jolabjor från Ölvisholts Bryghus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: