Gamla Enskedes bryggeri lanserar julöl

19 Nov
Gamla Enskede Bryggeri - julöl.

Gamla Enskede Bryggeri - julöl.

Lättöl är det nya ölet! Ja, det kan ju låta lite töntigt men det senaste året har många bryggerier sakta men säkert börjat fylla det marknadsmässiga hål som funnits i lättölssegmentet och man har gjort det med öl som definitivt fyller ölglaset med både smak och kvalitet.

Det lilla, lilla bryggeriet Gamla Enskedes bryggeri har gått hela vägen och brygger faktiskt bara lättöl och de har på kort tid fått gott rykte i Stockholms ölkretsar. Så gott rykte att deras öl säljer slut så fort som den kommer ut på marknaden! Så när de lanserar sin julöl i lättölsvariant så har den bokats upp av köpare från alla håll och kanter och fler bokningar tas inte emot – detta så att de har några flaskor att sälja på julmarknaden i Gamla Enskede den 8 december.

Om man inte kan hålla sig till dess så kommer de att sälja sin ”vanliga” lättöl – Enskede Pale Ale – i affären Stil Epok i Gamla Enskede med leverans den 24 november. Inköpen är ransonerade till 5 flaskor per person så att så många som möjligt ska få smaka. Det kan man kalla populär öl!

Läs mer: Har du smakat Jolabjor från Ölvisholts brygghus?

Läs mer: Ölfantaster i tv – kan det vara något?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: