5 saker som gör att vi aldrig glömmer den 18 februari 2013

19 Feb

Vissa dagar blir större än andra. Den 18 februari 2013 var en sådan dag – i varje fall om man är intresserad av öl. I Sverige. Varför? Här är 5 riktigt starka skäl att komma ihåg måndagen den 13 februari. 

Brekeriet Cassis - bästa ölen 2012! Vad blir bäst i år?

Brekeriet Cassis snart på SB.

Det var dagen då vi fick reda på att Brekeriets Cassis kommer till Systembolaget. Dessutom tar den med sig sin kompis Brillant.

Det var dagen då vi fick reda på att Monks öppnar en amerikansk bar. Som om det inte var nog med alla andra intressanta bar-projekt runt om i Sverige. Exakt plats meddelas inom kort.

Det var dagen då vi fick ett datum för återkomsten med stort Å. Hello, My Name Is Ingrid tar sig in på Systembolaget och många kommer vilja smaka. 2 maj är det dags.

Det var dagen då Bishops Arms berättade att Mikkellers American Dream kommer att finnas på alla Bishops Arms-krogar i hela Sverige. American Dream är den nya tidens stora stark. Och vilken härlig förbättring det är!

Det var också dagen då vi fick reda på att Dogfishs huvudman Sam Calagione kommer till Sverige och Oliver Twist. Att Oliver Twists 20-årsjubileum kommer att bli något utöver det vanliga visste vi – nu vet vi att det blir mer än så….

En rätt stark start på öl-året 2013 redan i mitten av februari….

Från BeerSweden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: