Fler blandlådor på Systembolaget

27 Apr

Ja, det kanske finns de som tror att jag gått och blivit mutad eftersom jag med jämna mellanrum skriver om öl från importören Brekeriets blandlåda. Men hav förtröstan, så är icke fallet. Lådan är inköpt för egna intjänade pengar precis som vanligt och så kommer det förbli.

Dock, jag skriver om deras öl för att jag tycker konceptet är så klockrent – en låda med olika öl från några bryggerier eller från några stilar eller liknande – det är så man vidgar vyerna.

Och vet ni, det finns fler blandlådor! BrewDog har ju en mixlåda på bolag lite här och var och Wicked Wine har plockat in en blandlåda från Flying Dog för en tid sedan.

Dessutom, företaget Pilsnergubbarna, ja, de heter faktiskt så, har plockat fram inte mindre än 4 olika lådor med blandade öl. Dels en Bogesundslåda med öl från tjeckiska Lobkowicz, dels en låda med öl från belgiska De Graal. Inom kort kommer även ytterligare nya mixlådor – dels från belgiska Viven Brewery dels från brittiska Windsor & Eton Brewery. Jag känner inte till de båda bryggerierna men initiativet är bra!

Ropen skalla – blandlådor till alla! Finns det några fler?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: